Detta får du hos oss

Alla bilar välkomnas

Oavsett om du har en Mercedes, en Toyota, en Saab eller en Huyndai så får din bil samma excellenta behandling hos oss på Supremeauto som den skulle ha fått hos en märkesverkstad. Vi använder oss av välkända produkter till all service, som t ex:

  • Castrol
  • Bosch
  • Brembo
  • Meyle
  • Sachs

Märkesprodukter garanterar en viss kvalitet, till skillnad från okända konkurrenter där man mer köper grisen i säcken och inte riktigt vet vad man får. Då vi alltid vill garantera högsta möjliga kvalitet är det viktigt att vårt sortiment består av produkter man kan lita på. För vår trygghet – och din.

Snabb felsökning med datautrustning

Vi har datautrustning för felsökning av bilar vilken gör det möjligt för oss att snabbt och enkelt hitta fel på saker som styrenheter, släcka servicelampor och ställa in vissa delar till sina grundinställningar.

Tydlig kommunikation

Vi anser att en tydlig kommunikation mellan kund och mekaniker är ytterst viktig så alltid innan vi gör någonting med din bil så frågar vi dig. Du får alltid veta vad bromsservicen och all annan service och reparation kommer att kosta i förväg och inga oväntade utgifter tillkommer. Om vi upptäcker fel på din bil som inte ingår i det som du har sökt hjälp för så berättar vi detta för dig, utan krav på att du måste åtgärda det genast, men för att du ska ha kännedom.

Garantier och arbetssätt

Du får identiska garantier hos oss som du får hos din märkesverkstad och vi följer konsumentlagens direktiv i alla steg.